top of page

VILL DU VÄXA MED OSS?

Vi tror på att hjälpas åt, speciellt när det kommer till att göra de förändringar som krävs för att minska mänsklig klimatpåverkan och omställningen till ett fossilfritt samhälle. Vi har bestämt oss och kommer att göra det vi kan för att minska växthusgaser till följd av att våra produkter konsumeras. Vi tror på att det faktiskt går att åstadkomma förändring och att det som bidrar till bland de största utsläppen, transport av livsmedel, idag (nästan överallt) kan göras på ett fossilfritt sätt. Det kräver mod, gemensam ansträngning, uthållighet och kommer inte alltid vara enkelt. Men fullt genomförbart, det är vi övertygade om!

Från Jämtland går järnväg som transporterar fossilfritt till nästan hela landet och även utanför landets gränser. Tillsammans med bland annat GREEN CARGO skapas en logistik-kedja där våra produkter åker tåg så långt det är möjligt, lastas av och för landets större städer finns buffertlager som vi hämtar produkter ifrån när vi sedan skickar dem vidare med transporter som uteslutande drivs med fossilfria drivmedel, till försäljningsställe och eller direkt hem till någons dörr.

ÅTERFÖRSÄLJARE, FÖRETAGSKUND

eller FOSSILFRITT bud?

 

Tror du som oss att gemensamma ansträngningar är vägen till en hållbar framtid? Fint, låt oss då hjälpas åt. Vi söker den/de som vill vara återförsäljare för våra klimatneutrala funktionsdrycker eller du som har ett företag där ni arbetar utifrån ett hållbart perspektiv med målsättning att minska er klimatpåverkan och samtidigt vill erbjuda medarbetare och kunder god och klimatsmart dryck. Kanske har du en butik eller ett företag som arbetar med att arrangera roliga saker, där god och bra dryck, för både kropp och vår gemensamma miljö önskas? Hör gärna av dig till oss!

 

 

Vill du sälja, erbjuda dina medarbetare och kunder eller fossilfritt distribuera våra klimatneutrala funktionsdrycker,

är du välkommen att höra av dig till oss på tillsammans@arebeveragegroup.com. 

#tillsammansforklimatet

bottom of page