Sälj Ár functional i Stockholm eller Göteborg

Kort om oss och det vi tror på

 

Vi tror på att tillvarata och erbjuda naturliga råvaror från Sverige. Och när vi gör det, alltid på ett för miljöns skull ansvarstagande sätt. Vi strävar efter att minimera de resurser vi använder.

Vår främsta råvara är naturligt mineralvatten från Åre Källa. Vi transporterar våra produkter med tåg fossilfritt från Jämtland. Fabriken i Åre använder förnybar el och alla förpackningar är återvinningsbara. För det klimatavtryck hela verksamheten skapar och det våra reduceringsprojekt inte lyckas minska, klimatkompenserar vi fullt ut. Ett så kallat, ”Netto noll klimatavtryck”. Vi är klimatneutrala och märker våra produkter med dess klimatavtryck.

 

Ár functional är ett nytt svenskt och hållbart varumärke från Åre som tillverkar funktionsdryck. Veganskt och bland annat berikat med BCAA, vitaminer & mineraler. Finns med och utan koffein. Alla med naturliga smaker från frukter och bär. Läskande och uppfriskande funktionsdrycker för både den sportiga, aktiva och medvetna personen.

 

Tillverkningen i Åre sker i hypermodern anläggning, placerad ovanpå Åre Källa. Bolaget backas upp och har kopplingar till flera erfarna personer med bland annat meriter som att ha lanserat varumärken som RedBull, Vitamin Well och Froosh på den Svenska marknaden. Grundat Svensk franchisekedja inom motion och viktminskning. Huvudägaren i bolaget sedan 2016 är och har varit verksam inom restaurangbranchen i flera av Sveriges större städer under mer än 25 år.

Bli en av oss!


Vi söker nu de som gillar samma som oss, vill kroka arm och sälja Ár functional i Stockholm/Mälardalen eller Göteborg.

Vi har så mycket att berätta om tjänsten och så men lyssnar gärna nyfiket först på vem du är, vad har du gjort tidigare och vad är viktigt för dig framåt? Allt det praktiska och detaljerna löser vi enkelt om vi klickar.

Det skulle vara hur roligt som helst att få hitta en gemensam väg framåt! Vi väntar och längtar! Skriv några rader till oss på tillsammans@arfunctional.com, så hoppas jag att vi ses snart!


 

Bästa hälsningar

 

 

 

 

Greger Thörn

COO

Min signatur_VIT.png